4

Вариации

95823

Произведени вина

Вариации

Червени вина

  • Cabernet Sauvignon
  • Merlot
  • Syrah
  • Melnik

Вариации

Бели вина

  • Мускат
1

Видове

6542

Произведени вина

Винарска изба Свети Врач

Вина - За всеки вкус и предпочитания

Ние имаме една тайна за качествено вино – хубаво лозе – с внимателно подбран сортов състав, добре поддържано, обгрижвано, щедро.

Ние вярваме в потенциала на местните сортове, правим вино с  български и международни сортове и непрекъснато експериментираме. Търсим облика на нашия край във всяко от нашите вина.

Фирмата  е основана през 1994 г като наема малката и стара изба на Комплексна Опитна Станция (Сандански), като ползва опита и традицията на научният колектив работещ по това време там.

Традицията на тази изба е от 50-те години на миналия век. През 2003 г. вследствие на разширяване производството и капацитета си, винарната се премества на сегашното си място и от тогава развива успешно своята дейност

Разполагаме с магазин, от който можете по всяко време да закупите вино от нашата продукция и усетите неповторимия и уникален вкус на нашите вина.

Поръчайте

Приемаме заявки за доставка на вино

Винарна „Свети Врач“ приема заявки за доставка на вино. Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Спиди. Доставката е до офис на Спиди в съответното населено място. Винарната може да изпраща следните сортове вина: СИРА, СИРА/барик*/, МЕРЛО, МЕРЛО/барик*/, КАБЕРНЕ СОВИНЬОН, КАБЕРНЕ СОВИНЬОН/барик*/. МЕЛНИК, КАБЕРНЕ ФРАН, РОЗЕ, МУСКАТ ОТОНЕЛ.
Разфасовката е по желание на клиента, като имаме възможност да предлагаме в 5л. и 10л. бег-ин бокс., в стъклени бутилки 0,750л., ПЕТ опаковка от 1,2,5 и 10л.

Заявка може да се даде всеки ден от 8 до 17 часа на тел:0888852295.

Атанас Чучуков.

* Барик означава ,че са отлежали 1 год. в дъбови бъчви.

Нашата изба

Винарска изба "Свети Врач" е изборът при най-качественото младо и отлежало винo. При нас ще намерите богати, специфични тероарни вина със собствен стил и уникален характер, направени от специално селектирано за всеки сорт и тип вино грозде в оптимална зрялост.

Доставката до офис на Speedy e безплатна. Доставката до адрес на купувача се доплаща 8 лева. Отмяна